Uudet seiskat 2022

Tervetuloa uusien seiskojen sivulle!

 

Syksyllä 2022 Pohjanlinnan koulussa aloittaa seitsemännen luokan 120 oppilasta. He jakautuvat seitsemälle eri luokalle. Tälle sivulle kootaan tärkeää koulunvaihtoon liittyvää asiaa. Kannattaa lukea ja käydä aina silloin tällöin katsomassa, onko tullut uutta tietoa.

Luokkajaosta

  • Oppilaat jaetaan luokille alakoulun ja yläkoulun yhteistyönä. Kaveritoiveita otetaan huomioon mahdollisuuksien mukaan, mutta kaikkia niistä ei aina pystytä toteuttamaan. Luokkajakoa tehtäessä täytyy ottaa huomioon luokan oppilasmäärän lisäksi sukupuolijakauma ja yhdistelmäryhmät toisten luokkien kanssa. Musiikkiluokka- ja liikuntaluokkavalinnat vaikuttavat nekin asiaan.
  • Kannattaa muistaa, että yläkoulussa luokka on vain yksi opiskeluryhmistä. Erilaisia kokoonpanoja on kotitalouden, käsitöiden, liikunnan, fysiikan ja kemian sekä biologian ja maantiedon tunneilla. Niinpä melkein  puolet viikon tunneista opiskellaan jossain muussa ryhmässä kuin omassa luokassa. Kahdeksannella luokalla valinnaisaineet muuttavat jälleen tilannetta.
  • Jos haluat kysyä luokkajaosta tarkemmin, ota yhteyttä oppilaanohjaajiin.
Oppilaanohjaajat
  • Sari Mäkelä: sari.makela@kankaanpaa.fi
  • Sinikka Hauta-Heikkilä: sinikka.hauta-heikkila@kankaanpaa.fi

Mistä tietoa?

Koulun nettisivuilta löydät paljoa tärkeää tietoa. Voit tutustua esimerkiksi kysymyksiä ja vastauksia -sivuun sekä Pohjanlinna-sanastoon.

Päivitetty 12.5.2022.