JOPO Tampereella 2014

JOPO-luokka Tampereella 2014 – kulttuuria ja elämyksiä

JOPO-luokka teki ohjelmatäyteisen luokkaretken Tampereelle ke 9.4.2014.

Matkaan lähdettiin koulun parkkipaikalta aamulla klo 9. Keittiöltä saatiin mukaan eväät, jotka syötiin aamupalaksi matkalla Idea Parkiin Lempäälään.

Idea Parkissa oli vapaata shoppailu- ja hemmotteluaikaa, jonka aikana sai tehdä ostoksia tai nautiskella herkkuja sisäpuistokahviloissa. Puolen päivän aikoihin kokoonnuttiin yhteiseen kahvihetkeen Linkosuon kahvilaan.

Pyynikin näkötornissa.Idea Parkista matka jatkui Tampereelle. Ensimmäisenä pysähdyttiin Nekalassa Tammertukun myymälässä Löytöliiterissä ostoksilla. Sieltä jatkettiin matkaa Pyynikin näköalatornille. Siellä nautittiin näköalatornin kahvilan kuuluisat ja maistuvat munkkikahvit. Herkutteluhetken jälkeen kiivettiin näköalatornin ulkotasanteelle ja tutustuttiin aurinkoisen Tampereen näkymiin yläilmoista.

Ennen päivämme varsinaista kulttuuriantia kävimme vielä Stockman-tavaratalossa fiilistelemässä Hullujen päivien tunnelmaa, joka sattui sopivasti luokkaretkipäivällemme. Siellä oli melkoinen hulina käynnissä ja tunnelma rauhaton, joten emme viipyneet siellä pitkään.

Luokkaretken odotetuin hetki ja kohokohta oli Musiikkiteatteri Palatsissa esitettävä IHAN TUULIAJOLLA -musikaali. Ennen musikaalia opeteltiin illallisruokakulttuuria pitkän kaavan mukaan ja nautittiin hyvästä ruoasta. Musikaali oli näkemisen arvoinen. Musiikki, näyttelijäsuoritukset ja tunnelma olivat hyviä.

Teatterissa. Teatterissa.

Koululle saavuttiin puolenyön aikoihin. Päivä oli kaikin puolin onnistunut ja mieliin ikimuistoisesti painuva.

Päivitetty 27.5.2014.