JOPO Tampereella 2015

JOPO-luokka luokkaretkellä Tampereella – kulttuuria ja elämyksiä

Vakoilumuseossa.JOPO-luokka teki ohjelmantäyteisen luokkaretken Tampereelle to 23.4.2015 yhdessä opettajansa Maarit Ylikoski-Rinteen kanssa.Matkaan lähdettiin kirjaston parkkipaikalta aamulla klo 9. Keittiöltä saatiin mukaan eväät, jotka syötiin aamupalaksi matkalla Idea Parkiin Lempäälään.

Idea Parkissa oli vapaata shoppailu- ja hemmotteluaikaa, jonka aikana sai tehdä ostoksia tai nautiskella herkkuja sisäpuistokahviloissa. Puolen päivän aikoihin kokoonnuttiin yhteiseen kahvihetkeen Linkosuon kahvilaan.

Pyynikin näkötornilla.Idea Parkista matka jatkui Tampereelle Vakoilumuseoon, jossa jokainen sai testata omat agenttikykynsä. Sieltä jatkettiin matkaa Pyynikin näkötornille. Siellä nautittiin näkötornin kahvilan kuuluisat ja maistuvat munkkikahvit. Herkutteluhetken jälkeen halukkaat ja uskaliaimmat oppilaat saivat tutustua aurinkoisen Tampereen näkymiin näköalatasanteelta.

Ennen päivämme varsinaista kulttuuriantia kävimme vielä Koskikeskuksessa tekemässä viimehetken löytöjä.

Matkalla.Luokkaretken odotetuin hetki ja kohokohta oli Musiikkiteatteri Palatsissa esitettävä Badding-musikaali PARATIISI. Musikaali oli näkemisen arvoinen. Musiikki, näyttelijäsuoritukset ja tunnelma olivat hyviä.

Koululle saavuttiin puolenyön aikoihin. Päivä oli kaikin puolin onnistunut ja mieliin ikimuistoisesti painuva.

Päivitetty 27.4.2015.