Teatteri, syksy 2012

Aladdin-musikaali Aleksanterin teatterissa syksyllä 2012Aleksanterin teatteri. (Kuva: Joni Lilja.)
Koulumme ysiluokkalaiset ruotsinlukijat tekivät vapaaehtoisen matkan Helsinkiin Aleksanterin teatteriin 12.9.2012.
Lähdimme liikkeelle aikaisin aamulla kahdeksan aikaan. Viimeisimmätkin ehtivät mukaan juuri ja juuri. Vaikka bussimatka olikin pitkä, se kului nopeasti hyvässä seurassa ja musiikkia kuunnellen.

Perillä monet naureskelivatkin, että olimme kuin turisteja, sillä meno oli hieman erilaista kuin Kankaanpäässä. Ensin suuntasimme katsomaan kaksikielistä Aladdin-näytelmää Aleksanterin teatteriin.
Monet pitivät näytelmästä, sillä se oli musikaali ja sopi kaikenikäisille.

 

Aladdin-musikaali. (Kuva: Polar Illusions & Aleksanterin teatteri / Matti Rajala.) Aladdin-musikaali. (Kuva: Polar Illusions & Aleksanterin teatteri / Matti Rajala.)
Aladdin-musikaali. (Kuva: Polar Illusions & Aleksanterin teatteri / Matti Rajala.) Aladdin-musikaali. (Kuva: Polar Illusions & Aleksanterin teatteri / Matti Rajala.)

Ostoksilla Kampin keskuksessa. (Kuva: Joni Lilja.)

Teatterin jälkeen kaikki suuntasivat omille teilleen ympäri Helsinkiä ostoksille. Kuudelta porukka kokoontui takaisin bussille, tai ainakin melkein kaikki. Viimeisimmätkin silti löytyivät ja väsyneinä matkattiin kotiin. Huuto bussin takaosassa ainakin oli äänekästä loppumatkasta…

Öistä maisemaa paluumatkalla. (Kuva: Joni Lilja.)Kankaanpäässä olimme takaisin kymmenen aikaan. Reissu oli onnistunut ja samalla porukalla voisi lähteä vaikka uudestaankin. Helsingfors, jättekul!

Teksti: Julia Rajala ja Aino Pukaralammi
Teatteriesityksen kuvat: Polar Illusions & Aleksanterin teatteri / Matti Rajala
Muut kuvat: Joni Lilja, 9B

Musikaalin kotisivut

Päivitetty 4.10.2012