Teatteri, syksy 2013

Yhdeksäsluokkalaisten retki Svenska Teaterniin marraskuussa 2013

Kuva: Cata Portin, Svenska Teatern.Vapaaehtoiset yhdeksäsluokkalaiset tekivät torstaina 7.11. retken Helsingin ruotsinkieliseen teatteriin katsomaan musikaalia ”Djungelboken”. Lähtö tapahtui aikaisin aamulla, mutta nopeasti väsymys oli kaikonnut. Itse näytelmä kesti noin 2,5 h, väliaika mukaan luettuna. Sen jälkeen retkeläisillä oli aikaa kierrellä kauppoja ja keskustaa.

Kuva: Cata Portin, Svenska Teatern.Näytelmää oli hauska seurata, ja juonessa pysyi hyvin mukana, vaikka kaikkea ei ymmärtänytkään. Sanojen joukosta oikein tuntuivat korostuvan ne, jotka oli oppinut jo aiemmin.
Musikaali oli hyvin toteutettu, juoni kulki luontevasti laulu- ja tanssinumeroiden kannattelemana. Myös puvustus oli upeaa, aina metsästäjien puvuista Shere Khanin yksityiskohtaiseen tiikeriasuun.

Muutaman tunnin ostoskierroksen jälkeen lähdettiin tapaamispaikalta bussilla takaisin kohti Kankaanpäätä, perillä olimme yhdeksän aikaan illalla. Tyytyväinen mutta väsynyt
joukko jaksoi kuitenkin vielä perjantain tunneilla keskittyä ennen viikonloppua!

”När ridån går upp tar vi er med in i ett färgsprakande äventyr. Det blir spänning, skratt och häftig musik. Välkommen in i djungelns magiska värld!”

Kuva: Cata Portin, Svenska Teatern.Teksti: Annika Kyytinen 9B
Kuvat: Cata Portin, Svenska Teatern