Uudet seiskat 2023

Tervetuloa uusien seiskojen sivulle!

Syksyllä 2023 Pohjanlinnan koulussa aloittaa seitsemännen luokan 110 oppilasta. He jakautuvat kuudelle eri luokalle. Tälle sivulle kootaan tärkeää koulunvaihtoon liittyvää asiaa. Kannattaa lukea ja käydä aina silloin tällöin katsomassa, onko tullut uutta tietoa.

Tutustumispäivä ti 9.5. klo 8.20 – 13, tutustumisilta ke 10.5. klo 18 – 20. Lisätietoa myöhemmin kutsussa.

Luokkajaosta

  • Oppilaat jaetaan luokille alakoulun ja yläkoulun yhteistyönä. Kaveritoiveita otetaan huomioon mahdollisuuksien mukaan, mutta kaikkia niistä ei aina pystytä toteuttamaan. Luokkajakoa tehtäessä täytyy ottaa huomioon luokan oppilasmäärän lisäksi sukupuolijakauma ja yhdistelmäryhmät toisten luokkien kanssa. Musiikkiluokka- ja liikuntaluokkavalinnat vaikuttavat nekin asiaan.
  • Kannattaa muistaa, että yläkoulussa luokka on vain yksi opiskeluryhmistä. Erilaisia kokoonpanoja on kotitalouden, käsitöiden, liikunnan, fysiikan ja kemian sekä biologian ja maantiedon tunneilla. Niinpä melkein  puolet viikon tunneista opiskellaan jossain muussa ryhmässä kuin omassa luokassa. Kahdeksannella luokalla valinnaisaineet muuttavat jälleen tilannetta.
  • Jos haluat kysyä luokkajaosta tarkemmin, ota yhteyttä oppilaanohjaajiin.
Oppilaanohjaajat
  • Sari Mäkelä: sari.makela@kankaanpaa.fi
  • Sinikka Hauta-Heikkilä: sinikka.hauta-heikkila@kankaanpaa.fi

Kutsu 6.-luokkalaisille sekä huoltajille

 

 

 

Päivitetty 25.4.2023.